20:48 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Για να σωθεί το θέατρο και να μην ντρεπόμαστε για όλους αυτούς, πρέπει να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού. Ευθύνονται άσχετοι άνθρωποι που μπαίνουν στον χώρο για όλα αυτά», υποστήριξε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Για τις τελευταίες συνταρακτικές εξελίξεις με τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις στον χώρο του θεάματος μίλησε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Alpha, «Καλύτερα δεν γίνεται», υποστηρίζοντας πως πρέπει να επιστρέψει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος των ηθοποιών, προκειμένου να σωθεί το θέατρο.

«Δυστυχώς αυτό μας κάνει να συγκινούμαστε, να κλαίμε. Αυτά τα παιδιά έφτασαν σε αυτά τα όρια και δεν μπορούν να μιλήσουν. Θέλω να παρακαλέσω μέσω της εκπομπής για να σωθεί το θέατρο και να μην ντρεπόμαστε για όλους αυτούς, να δώσεις Ναταλία ένα δείγμα στην κ. Μενδώνη, την Υπουργό Πολιτισμού, για να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού. Ευθύνονται άσχετοι άνθρωποι που μπαίνουν στον χώρο για όλα αυτά. Να γίνουν τα νέα παιδιά ηθοποιοί, δεν τους το απαγορεύει κανείς αλλά πρέπει να γίνει η επαναφορά της ασκήσεως επαγγέλματος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αφού σημείωσε ότι στην εποχή της δεν ήταν αυτό το «ξέφραγο αμπέλι» και «κανείς δεν σε παρενοχλούσε», κατέληξε:

«Κλαίω για αυτά τα ανήμπορα παιδιά που δεν μπορούν να πούνε όχι».
Tags:
τηλεόραση, ηθοποιός, θέατρο, σεξουαλική παρενόχληση, παρενόχληση, σεξουαλική κακοποίηση, Ναταλία Γερμανού, Δέσποινα Στυλιανοπούλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK