01:13 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για την ιστορία της Τζένης Μπότση μίλησε, την Πέμπτη (18/02), η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή «The 2Night Show», στον ΑΝΤ1, και αποκάλυψε πως γνώριζε για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη η ηθοποιός.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», στον ΑΝΤ1, βρέθηκε η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, και μίλησε, την Πέμπτη (18/02), για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη η ηθοποιός Τζένη Μπότση από -επίσης- γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, αποκαλύπτοντας πως ήξερε την ιστορία. 

Χαρακτηριστικά, η Κοκκίνου δήλωσε:

«Η Τζένη Μπότση είναι κουμπάρα μου, έχει βαφτίσει τον Αλέξανδρο. Είμαστε φίλες από το 1998. Είμαστε πολύ κοντά. Ναι, την ήξερα την ιστορία, την ήξερα για πολλά χρόνια. Αυτό αν θυμάμαι καλά, συνέβη το 1994 και εγώ γνώρισα την Τζένη το 1998. Το έμαθα λίγα χρόνια μετά. Δεν το είχε πει ούτε στους γονείς της. Ήταν κάτι πάρα πολύ βαρύ, ωστόσο στους φίλους μας είναι πιο εύκολο να ομολογήσουμε πράγματα που μας συμβαίνουν και που βιώνουμε. Το είχε πει σ' εμένα και σε πολύ δικούς της ανθρώπους, που ήξερε ότι θα το κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν υπήρχε περίπτωση να τους ξεφύγει κάτι. Το κουβαλούσε μέσα της πάρα πολλά χρόνια. Βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως στην τηλεόραση, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο της και το άγχος της, ήταν σαν να το βίωνε ξανά. Το ετοίμαζε μέσα της, είναι πολύ δύσκολο».

Η ίδια, στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Δεν μου έχει τύχει ποτέ εμένα κάτι τέτοιο. Είμαι τυχερή. Ούτε έχω ακούσει κάτι παρόμοιο στον χώρο μου. Δεν αγιοποιώ τον χώρο μου. Άλλο η σεξουαλική παρενόχληση ή η κακοποίηση και χειρότερες ενέργειες και άλλο ξέρω τι κάνω και πάω για να πετύχω κάποια σκοπιμότητα. Αυτό δεν λέγεται σεξουαλική παρενόχληση. Μην τα μπερδεύουμε αυτά. Πιστεύω ότι τώρα το έδαφος είναι πρόσφορο, ώστε να δημιουργηθεί ένα σωματείο που θα μπορεί να προστατεύσει τα θύματα, να μην φοβούνται και να μπορούν να μιλήσουν εκεί».
Tags:
σεξουαλική παρενόχληση, ΑΝΤ1, The 2Night Show, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τζένη Μπότση, Έλλη Κοκκίνου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK