11:20 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με μια ακόμα ήττα από την ομάδα των «κόκκινων» οι παίκτες της έπρεπε να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση και η Καρολίνα να υποδείξει τον τρίτο.

Ξεκινώντας όπως φαίνεται ένα σερί από ήττες, η ομάδα των «κόκκινων» έχασε για ακόμα μια φορά στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και έτσι οι παίκτες της έπρεπε να επιλέξουν έναν από τους συμπαίκτες τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση, με την τριάδα των υποψηφίων να συμπληρώνεται από τον παίκτη που επέλεξε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Ωστόσο, το επεισόδιο της Τρίτης είχε για ακόμα μια φορά εντάσεις, με παίκτες να ξεσπούν και να κάνουν λόγο για άτομα που σκάβουν λάκκους, αλλά θα πέσουν οι ίδιοι μέσα.

Το ξέσπασμα του Αλέξη Παππά

Συγκεκριμένα, τα νεύρα φαίνεται πως τεντώνονται όλο και περισσότερο για τους παίκτες και των δυο ομάδων, ύστερα και από τη σχεδόν κατάρρευση της Ελευθερίας Ελευθερίου που είδε το τηλεοπτικό κοινό στο προηγούμενο επεισόδιο.

Αυτή τη φορά, ο Αλέξης Παππάς ήταν εκείνος που δεν άντεξε να κρατήσει τα νεύρα του, εκτοξεύοντας «βέλη» κατά της «κόκκινης» ομάδας.

Άλλο ένα σημάδι πως η ψυχολογική πίεση αλλά και η σωματική καταπόνηση των διαγωνιζομένων αρχίζει να τους κυριεύει.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός: «Αδιαφορώ πλήρως για τη στάση των παιδιών που υποστηρίζουν ξανά ότι θα μας ψηφίσουν. Καλά θα κάνουν να μας ψηφίσουν. Προσωπικά πιστεύω ότι ανοίγουν μια δική τους λακκούβα και θα πέσουν πάλι μέσα».

Η ήττα των «κόκκινων» και οι υπόλοιποι υποψήφιοι για αποχώρηση

Με την Ανθή Σαλαγκούδη να έχει ψηφιστεί από την ομάδα της κατά τη διάρκεια του προηγούμενου επεισοδίου ως παίκτρια υποψήφια προς αποχώρηση, η νεαρή κοπέλα ανέμενε να δει ποιους παίκτες θα έχει αντιμέτωπους στην ψηφοφορία του κοινού, που θα αποφασίσει ποιος θα φύγει από το νησί.

Έτσι, η ήττα της ομάδας των «κόκκινων» ανάγκασε τους παίκτες της ομάδας να πρέπει να επιλέξουν ποιος συμπαίκτης τους θα βρεθεί δίπλα στην Ανθή Σαλαγκούδη.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας μεταξύ των παικτών, ανέδειξε ως υποψήφια τη Σοφία Μαργαρίτη, η οποία συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.

Στη συνέχεια, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία δεν μπορούσε να είναι υποψήφια αφού είχε ατομική ασυλία, ήταν υποχρεωμένη να υποδείξει ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος. Με αυτόν τον τρόπο, η Ζακλίν επέλεξε τη Μαριάνθη Κάσδαγλη και πλέον οι υποψήφιοι για αποχώρηση είναι και οι τρεις γένους θηλυκού με την Ανθή Σαλαγκούδη, τη Σοφία Μαργαρίτη και την Μαριάνθη Κάσδαγλη να αναμένουν το τι θα αποφασίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Tags:
Ανθή Σαλαγκούδη, Survivor 2021, Survivor
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK