08:11 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Θέλοντας να προχωρήσει με μια κίνηση με ιδιαίτερο χιούμορ για την επιστροφή του φίλου του, ο Πάνος παραλίγο να κάνει δύο παίκτες να πιαστούν στα χέρια.

Οι δοκιμασίες πάντα φέρνουν ένταση και όταν πολλά άτομα μένουν σε ένα σπίτι, αυτή η ένταση μετατρέπεται σε διαπροσωπικές διαμάχες.

Αυτό έγινε και στο επεισόδιο του MasterChef 5 του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής του Star, όταν μια κίνηση με μπουκάλια από ξύδια έγινε η αιτία να οξυνθούν τα πνεύματα.

Το ξύδι έφερε ένταση

Συγκεκριμένα, ο Πάνος τοποθέτησε μπουκάλια με ξύδι στο τραπέζι όταν επέστρεψε στο σπίτι ο φίλος του Ιωάννης, θέλοντας να προχωρήσει σε μια κίνηση υποστήριξης προς τον φίλο του, αλλά και να κάνει μια κίνηση με ιδιαίτερο «χιούμορ».

Αυτό ωστόσο δεν άρεσε τον Στέφανο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και με τους δυο παίκτες, τον Στέφανο και τον Πάνο, να κοντέψουν να έρθουν στα χέρια.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος κατά τη λογομαχία τους: «Τι θες, δεν κατάλαβα; Άντε, διπρόσωπε. Όταν θα πεις ξανά πράγματα για εμένα, να έρθεις να τα πεις στο πρόσωπό μου… Εσείς μπορείτε να κάνετε χαβαλέ, αλλά ως εδώ».

Ευτυχώς όμως, με την παρέμβαση των υπολοίπων επήλθε η ηρεμία.

Αποχώρηση που άφησε στόματα ανοιχτά

Όσον αφορά τη δοκιμασία αποχώρησης, πέντε παίκτες έπρεπε να μαγειρέψουν ένα πιάτο όσο το δυνατό πιο κοντά στο πρωτότυπο που τους παρουσιάστηκε.

Έτσι, ο Κωστής, ο Ιωάννης, η Κωνσταντίνα, η Μαρία και ο Στέφανος προσπάθησαν να φτιάξουν το πιάτο τους και να πείσουν τους κριτές πως το δικό τους ήταν αυτό που έμοιαζε περισσότερο με το πιάτο που τους παρουσιάστηκε.

Τα καλύτερα σχόλια έλαβε το πιάτο του Στέφανου, ενώ οι δύο παίκτες που έμειναν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Ιωάννης και η Μαρία.

Οι κριτές ωστόσο, επέλεξαν το πιάτο του Ιωάννη ως αυτό που ήταν το πιο «κοντινό» στο πρωτότυπο, με αποτέλεσμα η Μαρία να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Έτσι, με την επιστροφή του Ιωάννη στο σπίτι, ακολούθησαν και οι εντάσεις που περιγράφηκαν παραπάνω.

Tags:
αποχώρηση, MasterChef 5, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK