03:17 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Γυναίκα κατήγγειλε ότι το νοσοκομείο Χανίων έκλεισε ραντεβού στην ηλικιωμένη μητέρα της, για το 2022, δηλαδή σε δύο χρόνια από σήμερα!

Το Νοσοκομείο Χανίων έκλεισε ραντεβού σε ηλικιωμένη γυναίκα για εξέταση… το 2022, όπως καταγγέλλει η κόρη της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα φέρεται να έλαβε ραντεβού για γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση στο δημόσιο νοσοκομείο στα Χανιά στις 3 Φεβρουαρίου 2022.

Το περιστατικό αποκάλυψε η κόρη της παθούσης με ανάρτηση στο Facebook, δημοσιεύοντας και το σχετικό αποδεικτικό της επίσκεψης:

«Η μαμά μου πήγε σήμερα στο Νοσοκομείο Χανίων να κλείσει ένα ραντεβού για να κάνει γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση. Με πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά για να μου πει ότι τον άλλο μήνα, σε μερικές μέρες δηλαδή θα κάνει την εξέταση και ήταν πολύ χαρούμενη. Όταν όμως πήγε σπίτι και είδαν με τον αδερφό μου το χαρτάκι η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Το ραντεβού έχει κλειστεί για το 2022. Όταν μου το είπε, σκέφτηκα να κλάψω ή να γελάσω;;;»

Η γυναίκα στην αρχή νόμιζε ότι επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος, όπως ανέφερε η κόρη της, μιλώντας στο zarpanews.gr. Επικοινώνησε με το νοσοκομείο που απλά επιβεβαίωσε το ραντεβού για το 2022!

Η κόρη της γυναίκας σχολιάζοντας το περιστατικό ανέφερε:

«Λοιπόν γέλασα πολύ, μα πάρα πολύ. Και όχι γιατί ήταν αστείο, αλλά μόνο ως αστείο μπορεί κανείς να το εκλάβει για να μην θυμώσει πολύ... Και είναι μέχρι να τύχει στον καθένα και να δει ποιο πραγματικά είναι το σύστημα υγείας για το οποίο πληρώνουμε αδρά και παχουλά όλοι μας».

«Αυτή είναι η κατάσταση στον χώρο της υγείας και όχι μόνο και τα προβλήματα είναι τεράστια και επειδή δεν τα φωνάζουμε καθημερινά δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν», πρόσθεσε.

 

Tags:
Κρήτη, ιατρικές εξετάσεις, καταγγελία, Χανιά, νοσοκομείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK