18:28 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Λήξη συναγερμού για 68χρονη γυναίκα στη Λάρισα που νοσηλευόταν σε καραντίνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας καθώς τα δείγματα ήταν αρνητικά στον κορονοϊό.

Αρνητικά για τον νέο κορονοϊό ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για την 68χρονη γυναίκα στη Λάρισα που νοσηλεύονταν σε καραντίνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για 22χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, το αποτέλεσμα επί των δειγμάτων που εστάλησαν για έλεγχο σε ότι αφορά το ενδεχόμενο να έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό είναι αρνητικά.

Σε απομόνωση παραμένει μία 22χρονη από την Καρδίτσα για την οποία αναμένονται τα αποτελέσματα.

Σε συναγερμό οι αρμόδιες αρχές

Σημειώνεται ότι χθες καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα του νέου κορονοϊού στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη θέτοντας τις αρμόδιες αρχές σε ύψιστο συναγερμό.

Η 38χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη είχε ταξιδεύψει στο Μιλάνο που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα της έξαρσης του κορονοϊού στην Ιταλία.

Από την πρώτη στιγμή, η ασθενής μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ενώ στην απομόνωση έχουν τεθεί ακόμη 15 άτομα από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της 38χρονης.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κοροναϊός, κορονοϊός, Λάρισα, νοσοκομείο Λάρισας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK