ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά και του στρατού, βρίσκονται επί ποδός, καθώς μετανάστες και πρόσφυγες έχουν συγκεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στον Έβρο.

Τρόφιμα και νερά έχει συγκεντρώσει η Ένωση Καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Έβρου, τα οποία θα προσφέρει δωρεάν στους αστυνομικούς στο Πέταλο και στις Καστανιές, ως ένδειξη συμπαράστασης στον έργο τους για τη φύλαξη των συνόρων. 

Μιλώντας στο Sputnik ο πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Γεωργιάδης, τόνισε ότι στην κίνηση αυτή συμμετέχουν όλα τα μέλη της Ένωσης, είτε χρηματικά για να αγοραστούν προϊόντα, είτε προσφέροντας προϊόντα. 

«Φορτώνουμε τώρα στα φορτηγά τα προϊόντα και ξεκινάμε σε λίγο για το Πέταλο και τις Καστανιές. Θα τα παραδώσουμε στις αστυνομικές διευθύνσεις για να γίνει η διανομή στους αστυνομικούς» είπε ο κ. Γεωργιάδης. 

Υπενθυμίζεται ότι δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά και του στρατού, βρίσκονται επί ποδός, καθώς μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στον Έβρο.

Στο μεταξύ, στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης κατέφθασε το Super fast XI, για να φιλοξενήσει αστυνομικούς οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στα σύνορα.

Το πλοίο είναι χωρητικότητας 1.800 επιβατών.

Tags:
πρόσφυγες, μετανάστες, Προσφυγικό, σύνορα, μεταναστευτικό, Καστανιές, Έβρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK