19:55 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την Κυριακή το Λιμενικό στη Χίο κλήθηκε να επέμβει σε τέσσερα περιστατικά περισυλλογής προσφύγων και μεταναστών, ενώ στο νησί και στις Οινούσσες έφτασαν 120 άτομα.

Συνεχίζουν τουλάχιστον έως την Πέμπτη τις κινητοποιήσεις τους οι κάτοικοι της Χίου που προγραμματίζουν να παραβρεθούν και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Η αποκαλούμενη «Επιτροπή Αγώνα Καμποχώρων – Χίου», που διαχώρισε όπως αναφέρει το politischios.gr, τη στάση της από τη Συντονιστική Επιτροπή Αιρετών και Κατοίκων Χίου, καλεί τους Χιώτες αιρετούς να δώσουν το «παρών» στα μπλόκα.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της Επιτροπή Αγώνα Καμποχώρων – Χίου αναφέρει:

«Συνεχίζουμε τα μπλόκα μέχρι την Πέμπτη όπου μετά το δημοτικό συμβούλιο θα συσκεφθεί εκ νέου η Επιτροπή Αγώνα Καμποχώρων Χίου για περαιτέρω ενέργειες. Καλούμε όλους τους αιρετούς τους φορείς της Χίου και τους συμπολίτες μας αύριο το πρωί στις 10:00 στα μπλόκα να δηλώσουν το παρόν τους και τη συμμετοχή τους στον αγώνα μας. Καλούμε όλους τους Χιώτες στο δημοτικό συμβούλιο την Πέμπτη στις 6:00 ώστε να απαιτήσουμε να εφαρμοστούν οι ομόφωνες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου περί κλεισίματος της ΒΙΑΛ. Οι λόγοι δημόσιας υγείας δεν έχουν εκλείψει».
Tags:
κινητοποιήσεις, Χίος, μετανάστες, μεταναστευτικό
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK