ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το ανήλικο κορίτσι, ενώ δεν είχε συμπληρώσει τα 14 χρόνια του και αντιμετωπίζοντας προβλήματα νοητικής στέρησής, συνευρέθηκε ερωτικά με ηλικιωμένους άντρες κατόπιν υπόδειξης της μάνας και με οικονομικό αντίτιμο, ενώ το παιδί βίασε και ο σύντροφος της μάνας.

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε 48χρονη κατηγορούμενη ότι προήγαγε την κόρη της στην πορνεία, ενώ μεταξύ αυτών που βίαζαν το κορίτσι ήταν και ο 52χρονος σύντροφος της μάνας, ο οποίος καταδικάστηκε επίσης. 

Καταδικαστικές ήταν οι αποφάσεις και για δύο συγχωριανούς του ζευγαριού, ο πρώτος για αποπλάνηση ανηλίκου και η δεύτερη για απλή συνέργεια, όπως μεταδίδει το onlarissa.gr. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» η φρίκη εκτυλίχθηκε το 2010 σε ένα μικρό χωριό νησιού των Σποράδων, καθώς το ανήλικο κορίτσι, ενώ δεν είχε συμπληρώσει τα 14 χρόνια του και αντιμετωπίζοντας προβλήματα νοητικής στέρησής, συνευρέθηκε ερωτικά με ηλικιωμένους άντρες.

Οι ηλικιωμένοι κατέβαλαν τίμημα για τη συνεύρεση που γινόταν όχι κατόπιν επιθυμίας της ανήλικης αλλά μετά από υπόδειξη της μητέρας της για οικονομικούς λόγους.

Tags:
καταδίκη, ανήλικη, ηλικιωμένοι, μητέρα, Λάρισα, βιασμός ανηλίκου, βιασμός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK