ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 01
Βρείτε μας

«Aπό την πρώτη στιγμή όταν γυρίσαμε, είχαμε λίγο βήχα, λίγο πυρετό, και αν δεν υπήρχε αυτό το επιβεβαιωμένο κρούσμα ίσως να μην περνούσε καν από το μυαλό μας ότι κατι γίνεται».

Στο νοσοκομείο του Ρίου μετέβη πριν από λίγη ώρα ο ιερέας που διοργάνωσε την εκδρομή σε Αίγυπτο και Ισραήλ, όπου κόλλησε κορονοϊό ο 66χρονος από την Αμαλιάδα, που αποτελεί το ένατο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη χώρα.

Ο 66χρονος είχε ταξιδέψει μαζί με ακόμη 52 άτομα σε θρησκευτική εκδρομή στο Ισραήλ, από τις 19 έως τις 27 Φεβρουαρίου, ενώ γίνεται ιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ, τόσο των ατόμων που βρίσκονταν μαζί με τον 66χρονο στην εκδρομή, όπως αναφέρει το thebest.gr.

Στο πλαίσιο αυτό κλήθηκε από τον ΕΟΔΥ και ο παπά Γιώργης για να εξεταστεί, καθώς όπως είπε στους δημοσιογράφους, παρουσιάζει δέκατα και λίγο βήχα.

«Από 19 έως τις 27 Φεβρουαρίου είμασταν στα Ιεροσόλυμα, και σήμερα ειδοποιηθήκαμε να πάμε να κάνουμε και εμείς εξετάσεις» επεσήμανε ο παπά Γιώργης, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «από την πρώτη στιγμή όταν γυρίσαμε, είχαμε λίγο βήχα, λίγο πυρετό, και αν δεν υπήρχε αυτό το επιβεβαιωμένο κρούσμα ίσως να μην περνούσε καν από το μυαλό μας ότι κατι γίνεται».

Ακόμη, ο παπα Γιώργης επεσήμανε πως από τις 27/2 που επέστρεψαν στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα «κυκλοφορούσαμε κανονικά στις υπηρεσίες μας».

Τέλος, ο ιερέας δήλωσε πως «έχω δέκατα, δεν αισθάνομαι κόπωση. Μας τηλεφώνησαν από τον ΕΟΔΥ, είχαμε μαζί ανθρώπους και από Ανδραβίδα και από Πάτρα, όχι από Αθήνα».

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Πάτρα, Ελλάδα, κρούσματα, κρούσμα, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK