ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Η γυναίκα επέστρεψε από εκδρομή σε χώρα στην οποία εμφανίστηκαν κρούσματα κορονοϊού καθώς και σε ταξιδιώτες από άλλες πόλεις της Ελλάδας που επισκέφτηκαν τον ίδιο προορισμό, χωρίς η ίδια να έχει παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα.

Κλειστό θα παραμείνει έως τις 13 Μαρτίου κατάστημα της αλυσίδας σούπερ-μάρκετ «Μασούτης» στο Πλωμάρι Λέσβου καθώς θετική στον κορονοϊό βρέθηκε εργαζόμενη σε αυτό. 

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι η γυναίκα επέστρεψε από εκδρομή σε χώρα στην οποία εμφανίστηκαν κρούσματα COVID-19, καθώς και σε ταξιδιώτες από άλλες πόλεις της Ελλάδας που επισκέφτηκαν τον ίδιο προορισμό, χωρίς η ίδια να έχει παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα.

Αμέσως και με πρωτοβουλία της εταιρείας απομακρύνθηκε με άδεια.

«Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι η συγκεκριμένη εργαζόμενη είναι θετική στον COVID-19 και πριν προλάβει να γίνει κάποια σύσταση ή να δοθεί οδηγία από κρατικούς φορείς, η εταιρεία προχώρησε σε κλείσιμο του καταστήματος και απολύμανση. Oι υπόλοιποι εργαζόμενοι του καταστήματος ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του γιατρού της εταιρείας» αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Πλωμάρι, Σούπερ μάρκετ, Λέσβος, κορονοϊός, κοροναϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK