ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικού μέσου ενημέρωσης, ο γιατρός προφασίστηκε λόγους αδυναμίας άσκησης καθηκόντων, με αποτέλεσμα να παρεμποδιστεί η λειτουργία του νοσοκομείου Αμαλιάδας, στο οποίο μέρος του προσωπικού του είχε τεθεί σε καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Εισαγγελική έρευνα θα ξεκινήσει αύριο, Πέμπτη, εις βάρος γιατρού γενικής γιατρικής, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή αρνήθηκε να ασκήσει τα καθήκοντα του στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com.

Κατά τις ίδιες με πληροφορίες, ο γιατρός προφασίστηκε λόγους αδυναμίας άσκησης καθηκόντων, με αποτέλεσμα να παρεμποδιστεί η λειτουργία του νοσοκομείου, στο οποίο μέρος του προσωπικού του είχε τεθεί σε καραντίνα, λόγω κορονοϊού.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τον δήμαρχο Ήλιδας, Γιάννη Λυμπέρη, και τον πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Αμαλιάδας Κώστα Τσαούση να ενημερώσουν την Εισαγγελία Αμαλιάδας και να διαταχθεί εισαγγελική έρευνα εις βάρος του.

Όπως μεταδίδει και το patrisnews.com, η διαδικασία θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη με την εξέταση των εμπλεκομένων μαρτύρων, όπως είναι ο δήμαρχος Ήλιδας, ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Αμαλιάδας και η διοικήτρια της Νοσηλευτικής μονάδας.

Ο 66χρονος από την Ηλεία είχε μεταβεί στο νοσοκομείο Αμαλιάδας

Ο 66χρονος που ήταν ο πρώτος από το γκρουπ των ταξιδιωτών στους Άγιους Τόπους που επιβεβαιώθηκε ότι νοσεί από τον κορονοϊό, παρουσίασε έντονα συμπτώματα πνευμονίας και αρχικά πήγε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας, στο Ρίο.

Αρχικά, ο 66χρονος δεν ελέγχθηκε για κορονοϊό καθώς το Ισραήλ δεν θεωρούταν χώρα υψηλού κινδύνου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να νοσηλευτεί σε Παθολογική Κλινική και να έρθει σε επαφή με μεγάλο αριθμό ατόμων, όπως άλλους ασθενείς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
γιατρός, εισαγγελική έρευνα, Αμαλιάδα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK