ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Θετικός στον κορονοϊός βρέθηκε ένας 45χρονος λογιστής στο Ηράκλειο της Κρήτης που είχε πρόσφατα ταξιδέψει στην Αθήνα, με τις αρχές να αποφασίζουν το κλείσιμο και την απολύμανση της εφορίας και του ΟΑΕΔ Ηρακλείου, όπου είχε μεταβεί για υποθέσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τον ιστότοπο flashnews.gr, o 45χρονος είχε ταξιδέψει το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα ως συνοδός σε σχολική εκδρομή.

Να τονίσουμε ότι ο 45χρονος λογιστής είχε μεταβεί σε νοσοκομείο έχοντας ήπια συμπτώματα -είχε δέκατα- αλλά δεν κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί αλλά προτιμήθηκε ο κατ’ οίκον περιορισμός.

Στο νοσοκομείο, ο 45χρονος λογιστής εισήλθε από ειδική είσοδο και το ιατρικό προσωπικό τον εξέτασε με ειδικές προστατευτικές στολές και έγινε η δειγματοληψία για την εξέταση για κορονοϊό.

Επειδή τα συμπτώματά του ήταν ήπια δεν κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του, αλλά του είπαν να επιστρέψει σπίτι του, μέχρι να επικοινωνήσουν μαζί του για να του ανακοινώσουν το αποτέλεσμα του τεστ για κορονοϊό.

Όμως, την πρώτη φορά που του τηλεφώνησαν από λάθος του ανακοίνωσαν ότι το δείγμα του ήταν αρνητικό στον κορονοϊό, καθώς είχε μπερδευτεί με το δείγμα άλλου ασθενούς.

Όταν διαπιστώθηκε το λάθος, του ξανατηλεφώνησαν μετά από μισή ώρα για να του αναφέρουν ότι, τελικά, ήταν θετικός στον κορονοϊό και να παραμείνει στο σπίτι, καθώς λόγω ήπιων συμπτωμάτων δε χρήζει νοσηλείας.

Να σημειώσουμε ότι αυτή την ώρα πραγματοποιείται η ιχνηλάτηση των επαφών του.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Ηράκλειο, Κρήτη, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK