ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Τριετής ποινή φυλάκισης ασκήθηκε σε ιδιοκτήτρια καφενείου στην Πρέβεζα, με την κατηγορία της παραβίασης των μέτρων προστασίας έναντι του νέου κορονοϊού.

Σε τριετή ποινή φυλάκισης και σε επιβολή χρηματικού προστίμου καταδικάστηκε, σήμερα, ιδιοκτήτρια καφενείου στην Πρέβεζα, μετά και την παραβίαση των σχετικών μέτρων που προβλέπουν την αποφυγή και τη διάδοση του νέου κορονοϊού

Η ίδια, πάντως, δήλωσε στο PrevezaBest, ότι τήρησε όλα τα μέτρα προστασίας που απαιτούνται για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού, ενώ διευκρίνισε ότι η κατηγορία που της επισυνάπτουν οι δικαστικές αρχές είναι η παρουσία πέντε πελατών στον χώρο του καταστήματος.

Η κατηγορούμενη, συνεχίζοντας, υπογράμμισε ότι παρόλο που σέβεται τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων, θεωρεί άδικη την καταδίκη της και γι' αυτό το λόγο θα ασκήσει και έφεση.

Ο συνήγορός της, με τη σειρά του, ανέφερε ότι είναι απόλυτα κατανοητό οι αρχές να επιβάλλουν οποιοδήποτε μέτρο είναι εφικτό, για να συνειδητοποιήσουν οι πολίτες το μέγεθος του κινδύνου. Θεωρεί, παράλληλα, ότι το μήνυμα των αρχών περί μηδενικής ανοχής στον πιθανό κίνδυνο πρέπει να είναι σαφές και να γίνεται αντιληπτό από την πλειοψηφία των πολιτών, ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση της κατηγορούμενης, σημείωσε ότι με την άσκηση της έφεσης, (σ.σ. η κατηγορούμενη) θα μπορέσει να εκφέρει τις απόψεις της και εν τέλει να δικαιωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το απόγευμα επιβεβαιώθηκαν ακόμη 21 κρούσματα κορονοϊού, με το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων να αγγίζει πλέον τα 352. 

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
ποινή φυλάκισης, Πρέβεζα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK