08:13 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 21
Βρείτε μας

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου στον Βόλο, Δημήτρης Νασίκας, κάλεσε τους πολίτες να κρεμάσουν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους την ελληνική σημαία, αποτίνοντας φόρο τιμής στους ήρωες της 25ης Μαρτίου.

Να υψώσουν την ελληνική σημαία στα μπαλκόνια των σπιτιών τους κάλεσε τους πολίτες ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, στον Βόλο, Δημήτρης Νασίκας, εν όψει της αυριανής επετείου της 25ης Μαρτίου.

«Παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες ώρες που βιώνουμε ως χώρα, απευθύνω μήνυμα σε όλους τους συνδημότες και συμπολίτες μας να αντλήσουν από την ιστορική αυτή ημέρα δύναμη, θάρρος, ελπίδα και ψυχικό σθένος» τόνισε, μεταξύ άλλων, όπως μετέδωσε η «ΕΡΤ»

Και συνέχισε: «Ας παραδειγματιστούμε από τους ένδοξους αγώνες που έδωσε η Ελλάδα με τους ήρωες της, ανάμεσα στου οποίους ήταν και ο Εθνεγέρτης μας Ρήγας Βελεστινλής, και ας υψώσουμε όλοι στα σπίτια μας την ελληνική σημαία ψηλά και περήφανα».

«Ακολουθούμε και δεν ξεχνούμε την ιστορία μας σεβόμενοι όσους αντιστάθηκαν με προσωπικές θυσίες θέτοντας ως πρωταρχικό σκοπό την υπεράσπιση του έθνους και το κοινό καλό» κατέληξε ο κ. Νασίκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της διασποράς του κορονοϊού στην Ελλάδα, η κυβέρνηση αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, όπως και τις μαθητικές – στρατιωτικές παρελάσεις.

Αντ’ αυτών, θα πραγματοποιηθούν καταθέσεις στεφανιών με τη συμμετοχή ολιγομελών αντιπροσωπειών των τοπικών φορέων.

Tags:
στρατιωτική παρέλαση, παρέλαση, εκδηλώσεις, κορονοϊός, σημαία, 25η Μαρτίου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK