ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Επίθεση από τον σκύλο του γείτονά της δέχτηκε 42χρονη στην Κρήτη την ώρα που έβγαζε τα σκουπίδια. Είχαν γίνει συστάσεις για την επιθετική συμπεριφορά του σκύλου.

Σε 32 ράμματα χρειάστηκε να προχωρήσουν οι γιατροί στη 42χρονη στην Κρήτη που δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο του γείτονά της την ώρα που έβγαλε τα σκουπίδια. 

«Η επίθεση έγινε γύρω στις 11:30 το βράδυ της Παρασκευής. Είχα βγει από το σπίτι για να πετάξω τα σκουπίδια. Κλείνοντας το καπάκι από τον κάδο, ο σκύλος, (πρόκειται για ένα τσοπανόσκυλο) που ήταν σε κοντινή απόσταση, άκουσε θόρυβο και άρχισε να τρέχει προς το μέρος μου. Νόμιζα ότι ερχόταν για να μου κάνει χαρές, αν και ήξερα πόσο επιθετικό είναι. Μου όρμησε στο πόδι, με έριξε κάτω και συνέχισε να με δαγκώνει. Μου έκοψε ένα μεγάλο κομμάτι από το πόδι μου και ίσως χρειαστεί και πλαστική. Για να προστατεύσω το πρόσωπό μου, γύρισα και άρχισε να με δαγκώνει στην πλάτη. Για να φύγει, του έδωσα να δαγκώσει το κινητό μου, στο οποίο φαίνονται ακόμα τα σημάδια από τα δόντια του» ανέφερε σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς.

Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι της περιοχής και η γυναίκα είχαν κάνει συστάσεις στον γείτονά τους, καθώς είχαν διαπιστώσει ότι ο σκύλος ήταν επιθετικός.

Σημειώνεται, τέλος, ότι για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία από την Αστυνομία.

Tags:
επίθεση, Κρήτη, σκύλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK