21:17 06 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο Βούλγαροι, 19 και 23 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για την απόπειρα αρπαγής ενός 14χρονου μαθητή στον Πύργο Ηλείας.

Προφυλακιστέα κρίθηκαν τα δύο αδέρφια από τη Βουλγαρία, τα οποία κατηγορούνται για την απόπειρα αρπαγής ενός 14χρονου μαθητή στον Πύργο Ηλείας.

Κατά τη σημερινή τους απολογία, οι δύο φερόμενοι ως δράστες αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ επανέλαβαν τον ισχυρισμό ότι δεν βρίσκονταν στην περιοχή την ώρα του περιστατικού. Μάλιστα, ζήτησαν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να αποδειχθεί μέσω των στιγμάτων των κινητών ότι δεν βρίσκονταν στον Πύργο την ώρα και την ημέρα της φερόμενης αρπαγής.

Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τις απολογίες των κατηγορούμενων, με αποτέλεσμα να κριθούν αμφότεροι προφυλακιστέοι και να οδηγηθούν στη φυλακή.

Σύμφωνα με τον 14χρονο, ο οποίος κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία, οι δύο άνδρες προσπάθησαν να τον απαγάγουν, καθώς του ζήτησαν να επιβιβαστεί στο όχημά τους, με πρόφαση να τον μεταφέρουν στο σπίτι του.

Ο ανήλικος περιέγραψε με κάθε ακρίβεια τα χαρακτηριστικά του Ι.Χ., κάτι το οποίο οδήγησε τις αστυνομικές αρχές στον εντοπισμό των δύο κατηγορούμενων. Μάλιστα, ο 14χρονος αναγνώρισε τον 23χρονο ως τον οδηγό του βαν.

Πάντως, προς το παρόν δεν προκύπτει κάποιο άλλο στοιχείο είτε από αυτόπτη μάρτυρα είτε από κάμερα ασφαλείας της περιοχής.

Tags:
Πύργος, Ηλεία, κατηγορούμενος, βούλγαρος, απαγωγή, φυλακές, φυλακή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK