10:55 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2480)
0 01
Βρείτε μας

Κλείνει προσωρινά κατασκήνωση στη Χαλκιδική που έχουν εντοπιστεί δύο κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες μέρες. Σκοπός της διακοπής της λειτουργίας είναι η απολύμανση όλων των χώρων καθώς και η διεξαγωγή τεστ στο προσωπικό.

Την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας της ανακοίνωσε μέσω Facebook ο αρχηγός της κατασκήνωσης στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής, Πάνος Σκούρας, στην οποία έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής δύο κρούσματα κορονοϊού σε ανήλικα κορίτσια.

Σκοπός της παύσης της λειτουργίας είναι τόσο η απολύμανση των χώρων της κατασκήνωσης όσο και η διενέργεια τεστ κορονοϊού στο σύνολο του μόνιμου προσωπικού. Η διακοπή της λειτουργίας θα βρίσκεται σε ισχύ από τις 19 έως τις 22 Ιουλίου

«Αποφασίζουμε ότι η κατασκήνωση θα παραμείνει κλειστή κατά το διάστημα 19-22 Ιουλίου για να απολυμανθούν όλοι οι χώροι μας και να υποβληθεί σε τεστ όλο το μόνιμο προσωπικό μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. 

Ο αρχηγός της κατασκήνωσης «Skouras Camp» ευχαρίστησε προσωπικό και γονείς και ανανέωσε το ραντεβού για τους νέους κατασκηνωτές στις 22 Ιουλίου

Δείτε εδώ την ανακοίνωση: 

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2480)
Tags:
απολύμανση, κατασκήνωση, Χαλκιδική, κρούσματα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK