04:00 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2423)
0 01
Βρείτε μας

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα ανέρχονται σε 4.662, ενώ 208 συμπολίτες μας έχουν χάσει τη ζωή τους από την φονική νόσο.

Ανησυχία προκαλούν οι εικόνες έντονου συγχρωτισμού που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στην ορεινή Ξάνθη, εν μέσω της αύξησης των κρουσμάτων της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

Παρά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που προβλέπουν υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους (σχεδόν) τους κλειστούς δημόσιους χώρους και την ισχυρή σύσταση και σε εξωτερικούς χώρους όταν δεν τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας, οι εικόνες στην Ξάνθη και όχι μόνο, δημιουργούν προβληματισμό.

Σύμφωνα με το τοπικό xanthinea.gr, ξέφρενα γλέντια και χοροί, με αφορμή γάμους, σε κεντρικούς δρόμους οικισμών αποτελούν σχεδόν καθημερινή ρουτίνα των τελευταίων ημερών σε ορισμένους οικισμούς του δήμου Μύκης.

Υπενθυμίζεται βέβαια ότι ο εν λόγω δήμος κατέγραψε ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού – αλλά και νεκρών – στην Ξάνθη, πριν από μερικές εβδομάδες.

Μάλιστα, αντίστοιχες αναφορές υπάρχουν και για άλλους οικισμούς της περιοχής αλλά και για περιοχές όπως το Δροσερό, όπου έχουν καταγραφεί στο πρόσφατο παρελθόν γάμοι, χοροί και γλέντια με αντίστοιχο συνωστισμό, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο.

 

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2423)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, υποχρεωτική χρήση μάσκας, μάσκες, μάσκα, μέτρα προστασίας, πάρτι, πάρτυ, εικόνες, εικόνα, συγχρωτισμός, γλέντι, χορός, Ξάνθη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK