15:11 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 109
Βρείτε μας

Άγριος καυγάς ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας σε παραλία της Χαλκιδικής μετά από διαφωνία ιδιοκτήτη βάρκας και λουομένων για την ανέλκυσή της. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες.

Έντονος καυγάς ανάμεσα σε λουόμενους και έναν ιδιοκτήτη βάρκας ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην παραλία της Φούρκας στην Χαλκιδική. Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας θέλησε να ανελκύει τη βάρκα του.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του σκάφους ζήτησε από τους λουόμενους να απομακρυνθούν από το σημείο και να πάρουν τα οχήματά τους για να μπορέσει να κάνει την ανέλκυση, όπως αναφέρει το voria.gr

Ορισμένοι λουόμενοι, ωστόσο, αντέδρασαν καθώς στο σημείο δεν υπάρχει η ειδική γλίστρα που χρειάζεται για την ανέλκυση των σκαφών.

Επιμένοντας να πάρει τη βάρκα του στο συγκεκριμένο σημείο, ο ιδιοκτήτης επιτέθηκε φραστικά στους λουόμενους και σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού μέσου, που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, χειροδίκησε σε βάρος νεαρής, από την μερίδα των αντιδρώντων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αιτία για να «ανάψουν» ακόμη περισσότερο τα πνεύματα και οι δύο πλευρές ήρθαν στα χέρια. Χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Τελικώς, ο ιδιοκτήτης της βάρκας προχώρησε κανονικά στην ανέλκυση και έφυγε από το σημείο πριν την έλευση της αστυνομίας.

Η νεαρή, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.

Όπως σημειώνουν ντόπιοι, η ανέλκυση σκαφών γίνεται συχνά λόγος έντονων καυγάδων.

Tags:
παραλία, διαφωνία, καυγάς, Χαλκιδική, βάρκα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK