12:58 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 0 0
Βρείτε μας

Ακόμη ένα κρούσμα κορονοϊό στον δήμο Θεσσαλονίκης επιβεβαιώθηκε. Υπάλληλος του τμήμα καυσίμων βρέθηκε θετικός με αποτέλεσμα να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονίκης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να κινηθεί η απαιτούμενη διαδικασία.

Ο υπάλληλος, ο οποίος εργάζεται στο τμήμα καυσίμων που στεγάζεται στον χώρο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, ειδοποίησε το βράδυ της Τρίτης τον προϊστάμενό του για τα ύποπτα συμπτώματα που παρουσίαζε, αναφέρει το thestival.gr

Σε συνεννόηση με τον Δήμο και σε συνεργασία με το νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ», υπεβλήθη σε τεστ, το οποίο έδειξε πως είναι θετικός στον κορονοϊό.

Άμεσα δόθηκε εντολή για απολύμανση του χώρου εργασίας του, ενώ ο δεύτερος υπάλληλος του τμήματος έχει τεθεί σε προληπτική καραντίνα, ωστόσο δεν παρουσιάζει συμπτώματα.

Πηγές του δήμου εμφανίζονται β, αναφέροντας πως το εν λόγω τμήμα είναι απομακρυσμένο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ακόμη, τονίζουν ότι  δεν υπάρχει χωρική συνάφεια με το αμαξοστάσιο, όπου εργαζόταν ένας οδηγός ο οποίος είχε βρεθεί, επίσης, θετικός.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε επικοινωνία του με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, ζήτησε νέα προληπτικά τεστ σε εργαζόμενους του δήμου. Ακόμη, επικοινώνησε με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
κρούσματα, κρούσμα, Θεσσαλονίκη, Δήμος Θεσσαλονίκης, μέτρα προστασίας, Μέτρα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK