15:48 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 01
Βρείτε μας

Δύο εφοριακοί θετικές στον κορονοϊό στη Λάρισα. Πρόκειται για υπαλλήλους της Ε΄ Υποδιεύθυνσης της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων και της ΔΟΥ Λάρισας.

Δύο εφοριακοί βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις τοπικές Αρχές. 

Εφοριακός της Ε΄ Υποδιεύθυνσης της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων στη Λάρισα (σ.σ. το πρώην ΣΔΟΕ) βρέθηκε θετική στον ιό, χθες, Τετάρτη. 

Πληροφορίες του τοπικού μέσου ενημέρωσης larissanet.gr, αναφέρουν πως προσήλθε κανονικά στην εργασία της τη Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ χθες, όταν και ένιωσε τα πρώτα συμπτώματα, ζήτησε άδεια από την Υπηρεσία της. Στη συνέχεια έκανε το τεστ, όταν και φάνηκε ότι είναι θετική στον ιό.

Με απόφαση της τοπικής διοίκησης, η Υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή τις επόμενες δύο ημέρες, ενώ έχει γίνει και απολύμανση. Θα γνωστοποιηθεί εντός ημερών το εάν θα λειτουργήσει από την ερχόμενη εβδομάδα.

Νωρίτερα είχε επιβεβαιωθεί ακόμη ένα θετικό κρούσμα που αφορούσε εργαζόμενη στη ΔΟΥ Λάρισας. 

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η ΔΥΟ παραμένει κλειστή για το κοινό, ενώ οι εργαζόμενοι είναι στις θέσεις τους και τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα. Μπορούν να προσέλθουν στην εφορία μόνο όσοι έχουν κάποιο επείγουσα εργασία.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
ΔΟΥ, εφορία, Λάρισα, κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK