13:05 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μεγάλες είναι οι καταστροφές που έχουν υποστεί οι ακτές στο Δήλεσι, το Χαλκούτσι και τον Ωρωπό, μετά την φονική κακοκαιρία στην Εύβοια.

Μεγάλες είναι οι καταστροφές που έχουν υποστεί οι ακτές στο Δήλεσι, το Χαλκούτσι και τον Ωρωπό, μετά την φονική κακοκαιρία στην Εύβοια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης η παραλιακές ζώνες τους έχουν γεμίσει φερτά υλικά, φίδια, ενώ ξεβράστηκαν και πεθαμένα ζώα. 

Το κολύμπι σε ορισμένα σημεία έχει απαγορευτεί, ενώ οι ντόπιοι επιχειρηματίες εκφράζουν την αγωνία τους καθώς χάνουν τον κόσμο του Δεκαπενταύγουστου.

Οι παραλίες απέναντι από την Εύβοια μοιάζουν με… χωματερή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο Χαλκούτσι, όπου οι Αρχές «ψαρεύουν» από τις ακτές καρέκλες, πλαστικά, τσιμέντα….

Ο δήμος Ωρωπού δίνει «αγώνα δρόμου» ώστε να καθαριστούν οι παραλίες, ενώ χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι πως από τη Δευτέρα έχουν γεμίσει 1.000 φορτηγά.

«Αρκετοί παραθεριστές έχουν φύγει από την περιοχή. Οι καταστηματάρχες βρίσκονται σε απόγνωση» δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης, στην ΕΡΤ.

Καλύτερη είναι η εικόνα στο Δήλεσι, αφού οι Αρχές απομάκρυναν τα φερτά υλικά που έφταναν σε απόσταση 50 μέτρων από την ακτογραμμή.

Tags:
κολύμπι, Ωρωπός, κακοκαιρία, Εύβοια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK