09:58 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Λάμπρος Γιαννακάκης, ηλικίας 50 ετών, εξαφανίστηκε το Σάββατο (29/08) από το χωριό Σκαλάνι, στο Ηράκλειο Κρήτης, και δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του, την Τετάρτη (02/09), καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό του 50χρονου Λάμπρου Γιαννακάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε το Σάββατο (29/08) από το χωριό Σκαλάνι, στο Ηράκλειο Κρήτης. 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 50χρονου, την Τετάρτη (02/09), και δημοσιοποίησε τα στοιχεία του άνδρα ύστερα από σχετικό αίτημα συγγενών του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο 50χρονος έχει ύψος 1,67 μ., είναι εύσωμος, έχει γκρίζα μαλλιά και γαλανά μάτια.

Εξαφάνιση Λάμπρου Γιαννακάκη
Εξαφάνιση Λάμπρου Γιαννακάκη

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μπλε βερμούδα και κόκκινα αθλητικά παπούτσια και επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο ΙΧΕ μάρκας Hyundai Coupé, χρώματος μαύρου και με αριθμό κυκλοφορίας ΧΝΚ - 9056.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το «Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Tags:
Χαμόγελο του Παιδιού, Κρήτη, Ηράκλειο, εξαφάνιση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK