18:21 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σοκ έχουν προκαλέσει στην κοινωνία του Βόλου οι επιθέσεις με βενζίνη σε βάρος γυναικών από έναν άστεγο άνδρας ηλικίας 37 ετών.

Aπό τη δημόσια Ψυχιατρική Υπηρεσία Βόλου, για μια ακόμη φορά, εξετάστηκε ένας 37χρονος άνδρας που κατηγορείται πως πραγματοποίησε επίθεση με βενζίνη εναντίον μιας νέας γυναίκας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πόρισμα της υπηρεσίας καταλήγει ότι δεν πρόκειται για ψυχιατρικό περιστατικό, αλλά για αντικοινωνικό περιστατικό και χρήζει απεξάρτησης από τη βενζίνη σε ειδική κλινική.

Οι ψυχίατροι που έχουν εξετάσει τον 37χρονο δράστη, λέγεται ότι στην εισήγηση-πόρισμα υποστηρίζουν ότι έχει πλήρη συνείδηση και ότι αναγνωρίζει τις συνέπειες των πράξεών του.

Όπως αναφέρει η δημόσια τηλεόραση, ο άνδρας δικάστηκε και φυλακίστηκε στο παρελθόν γιατί είχε περιλούσει νεαρή γυναίκα, με αποτέλεσμα η βενζίνη να πάει στα μάτια της και να υποστεί μόνιμες βλάβες όρασης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αδερφές του 37χρονου δεν επιθυμούν καμία σχέση μαζί του.

Τέλος, οι αρχές εκτιμούν πως ο άστεγος δράστης, επιτίθεται σε γυναίκες, για να συλληφθεί και να φυλακιστεί, ώστε να εξασφαλίσει στέγη, τροφή και θέρμανση.

Tags:
γυναίκες, γυναίκα, αστυνομικοί, αστυνομία, άνδρας, δράστης, άστεγος, άστεγοι, ψυχίατρος, ψυχιατρική εξέταση, ψυχικές ασθένειες, ψυχική διαταραχή, ψυχιατρείο, Βενζίνη, χημική επίθεση, επίθεση με οξύ, επίθεση, Βόλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK