08:30 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Η αστυνομία στην Κρήτη σχηματίζει δικογραφία σε βάρος των διοργανωτών του συλλαλητηρίου ενάντια στη χρήση μάσκας.

Δικογραφία σε βάρος των διοργανωτών συγκέντρωσης κατά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα σχολεία σχηματίζει η αστυνομία, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η ΕΛ.ΑΣ. σχηματίζει δικογραφία σε βάρος των διοργανωτών για την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στο Ηράκλειο λόγω έξαρσης του κορονοϊού, όπως μετέδωσε το ekriti.gr.

Η συγκέντρωση ενάντια στις μάσκες διοργανώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στο κέντρο της πόλης και σε αυτή συμμετείχε μεγάλος αριθμός κόσμου.

Σημειώνεται πάντως ότι κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης, υπήρχε αστυνομική παρουσία, ωστόσο δεν υπήρχε καμία αντίδραση, ούτε σύσταση προς τους διοργανωτές και τους συγκεντρωμένους, σύμφωνα πάντα με τον τοπικό ιστότοπο.

Ανάλογες συγκεντρώσεις ενάντια στις μάσκες οργανώθηκαν και σε άλλες περιοχές της χώρας, από καλέσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι στο Ηράκλειο ισχύουν έκτακτα περιοριστικά μέτρα λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων. Μεταξύ άλλων προβλέπεται: αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης, απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των εννέα ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο και υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Tags:
συγκέντρωση, συλλαλητήριο, δικογραφία, Κρήτη, Ηράκλειο, μάσκες, μάσκα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK