03:39 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Άλλη μία σοκαριστική επίθεση με βενζίνη, από τον λεγόμενο «Κάμελ», ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ένας πατέρας έκανε αμέριμνος βόλτα στην παραλία του Βόλου με τη σύζυγο και τη μόλις δύο ετών κόρη τους. Ο λεγόμενος «Κάμελ», ένας 38χρονος άνδρας, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά τους από ένα μαγαζί, αιφνιδιάζοντάς τους. Ο πατέρας μίλησε σοκαρισμένος στο ΜΕGA για το συμβάν που έγινε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου του 2018:

«Ήταν το σοκ μεγάλο εκείνη την ημέρα, κυκλοφορείς με την οικογένειά σου ένα απόγευμα και συμβαίνει αυτό [...] Περπατούσαμε στην παραλία, κοντοστάθηκε η μικρή να κοιτάξει κάτι λουλούδια και ξαφνικά ακούω τις φωνές του τύπου αυτού, γύρισα πίσω, κι εκείνη την ώρα πετάχτηκε από το μαγαζί, χτύπησε τη γυναίκα μου, ευτυχώς δεν χτύπησε το παιδί μου» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας.

Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή ο 40χρονος πατέρας αντιλήφθηκε ότι ο «Κάμελ» κρατούσε κάτι στα χέρια του, αλλά, όπως αναφέρει, δεν σκέφτηκε ότι αυτό θα ήταν βενζίνη

«Του είπα να απομακρυνθεί, έβαλα πίσω την οικογένειά μου και μας έριξε τη βενζίνη».

Τελικά η βενζίνη μπήκε στα μάτια του πατέρα με αποτέλεσμα πανικόβλητος και χωρίς να βλέπει, να προσπαθεί να σώσει το παιδί του εν μέσω φωνών. Ο 38χρονος, μόλις έριξε τη βενζίνη στην οικογένεια, τράπηκε σε φυγή. Με τη βοήθεια περαστικών, ο 40χρονος πατέρας μπήκε μέσα σ’ ένα μαγαζί, προκειμένου να ρίξει νερό στα μάτια του και να συνέλθει.

Από τον Αύγουστο του 2018 ακολούθησαν κι άλλες επιθέσεις, καταγγελίες, η σύλληψη, η φυλάκιση και εντέλει η αποφυλάκισή του. Ωστόσο, τον περασμένο μήνα καταγγέλθηκαν νέες ρίψεις βενζίνης. 

Ο 38χρονος, μετά την εξέτασή του από ψυχιάτρους θεωρήθηκε σώφρων, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί μέχρι σήμερα ελεύθερος.

Tags:
Βενζίνη, οικογένεια, μωρό, παιδί, επίθεση, Βόλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK