13:33 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Οι διαμαρτυρίες κατοίκων στα Καμένα Βούρλα συνεχίζονται, ενώ έχουν προκαλέσει την οργή του Νότη Μηταράκη που σχολίασε ότι «ζητάμε από την Ευρώπη να δείξει αλληλεγγύη και δεν μπορούμε στα Καμένα Βούρλα για 39 παιδιά να δείξουμε αλληλεγγύη».

Συνεχίζουν και σήμερα, Παρασκευή, τη διαμαρτυρία τους για την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή, κάτοικοι των Καμένων Βούρλων.

Το απόγευμα έκλεισε η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα

εξαιτίας της διαμαρτυρίας. Είχε δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο και ουρές από αυτοκίνητα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού.

Μηταράκης: Ακραία φαινόμενα εναντίον ασυνόδευτων παιδιών

Έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, που ανέφερε ότι στη διαμαρτυρία της Πέμπτης, εμπόδισαν ακόμα και το φαγητό που προοριζόταν για τα παιδιά.

«Λέμε “όχι” σε συμπεριφορές Καμένων Βούρλων. Ο δήμαρχος δεν ελέγχει τον κόσμο. Εκφράζω τη λύπη μου για τα ακραία φαινόμενα στα Καμένα Βούρλα» πρόσθεσε.

υπογράμμισε ότι πρόκειται για 39 παιδιά που θα μείνουν «λίγες εβδομάδες, γιατί χάρη στην πρωτοβουλία του πρωθυπουργού για μετεγκατάσταση, θα πάνε σε άλλες χώρες της ΕΕ».

«Ζητάμε από την Ευρώπη να δείξει αλληλεγγύη και δεν μπορούμε στα Καμένα Βούρλα για 39 παιδιά να δείξουμε αλληλεγγύη», είπε χαρακτηριστικά.
Tags:
διαμαρτυρία, ανήλικοι πρόσφυγες, πρόσφυγες, μετανάστες, Καμένα Βούρλα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK