08:23 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την κινητοποίηση των αστυνομικών και υγειονομικών αρχών προκάλεσε περιστατικό στην Πάτρα με άνδρα που τον τσίμπησε «μαύρη χήρα».

Ένας άνδρας που δέχτηκε τσίμπημα από «μαύρη χήρα» νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ασθενής έχει μεταφερθεί στο Ρίο και είναι ένας 36χρονος από το Αίγιο και πρέπει να του χορηγηθεί ορός με αντίδοτο, ενώ απαιτείται η μεταφορά του από την Αθήνα. 

Μάλιστα, για να φτάσει γρήγορα το φάρμακο, χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη γέφυρα μεταξύ Αθήνας και Πάτρας, με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, να δίνει εντολή στον οδηγό του να φύγει για την Αθήνα με τελικό προορισμό το Κέντρο Δηλητηριάσεων στο Αγλαΐα Κυριακού με το οποίο είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.

Ωστόσο, σε συννενόηση με την τοπική αστυνομία περιπολικό έφτασε ήδη στο Αγλαΐα Κυριακού, όπου οι αστυνομικοί θα παραλάβουν τον ορό και θα τον παραδώσουν στην Κόρινθο στο οδηγό του διοικητή της 6ης ΥΠΕ, ο οποίος θα τον φέρει στο νοσοκομείο του Ρίου για τον 36χρονο.

Tags:
κίνδυνος, Άνδρος, νοσοκομείο, Αθήνα, Πάτρα, επιχείρηση διάσωσης, διάσωση, αστυνομική επιχείρηση, επιχειρήσεις, ιστός αράχνης, αράχνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK