13:04 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1004)
0 12
Βρείτε μας

Η Αττική βρίσκεται στο «κόκκινο» όσον αφορά στην πανδημία του κορονοϊού αλλά, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR την Τετάρτη (30/09), διοργανώνονται παράνομα πάρτι σε βίλες.

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να βρίσκεται σε έξαρση στην Αττική, αλλά διοργανώνονται παράνομα πολυτελή πάρτι σε βίλες του Νομού έναντι αδράς αμοιβής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR που μεταδόθηκε την Τετάρτη (30/09), παράνομοι διοργανωτές τέτοιων πάρτι νοικιάζουν βίλες για 1.000 ευρώ εκτός Αττικής και από 2.000 έως 5.000 για οικίες εντός, όπως αποκαλύπτουν επαγγελματίες της εστίασης.

Προκειμένου να μην εντοπιστούν από τις Αρχές, τα πάρτι διοργανώνονται σε απομακρυσμένες περιοχές, όπως είναι η Σαρωνίδα, ο Μαραθώνας, ο Ωρωπός και η Βαρυμπόμπη.

Μάλιστα, οι παράνομοι διοργανωτές πληρώνουν τον ιδιοκτήτη της βίλας πριν από το πάρτι υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα είναι εκεί τουλάχιστον μέχρι την επόμενη ημέρα.

Οι προσκεκλημένοι των πάρτι ειδοποιούνται τηλεφωνικά για την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής τους, μιας και σε αυτά φέρεται να υπάρχουν τα πιο ακριβά ποτά της αγοράς, εφόσον η είσοδος κοστίζει από 400 μέχρι και 1.000 ευρώ.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1004)
Tags:
κορονοϊός, πανδημία, Αττική, πάρτι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK