08:16 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα μεταβούν στην Πέλλα για την διεξαγωγή τεστ και ιχνηλάτησης των επαφών των 114 κρουσμάτων κορονοϊού σε εταιρεία στη Σκύδρα.

Στην Πέλλα θα βρίσκονται το Σάββατο κλιμάκια του ΕΟΔΥ για τεστ και ιχνηλάτηση των επαφών των 114 κρουσμάτων που εντοπίστηκαν σε εταιρεία κονσερβοποιίας στο Μαυροβούνι Σκύδρας.

Το παραπάνω έγινε γνωστό, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, στην Έδεσσα, παρουσία του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, της διευθύντριας επιδημιολογικής επιτήρησης του ΕΟΔΥ Φλώρας Κοντοπίδου, του αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή, των δημάρχων της περιοχής, περιφερειακών συμβούλων και εκπροσώπων της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, σύμφωνα με τον κ. Παπαγεωργίου υπογραμμίστηκε η ανάγκη τήρησης των μέτρων, ιδιαίτερα στους χώρους των κονσερβοποιείων.

«Αυτό στο οποίο θέλαμε να δώσουμε βάση είναι η ανάγκη να τηρούνται όλα τα μέτρα. Θα πρέπει να τηρούνται όλα τα προληπτικά μέτρα, να έχουμε υπεύθυνη συμπεριφορά» είπε και προσέθεσε: «Κάτι δεν γίνεται καλά όσον αφορά τις κονσερβοποιίες. Δόθηκαν οδηγίες για την απόλυτη τήρηση των μέτρων και κατά τη μεταφορά και κατά την αποχώρηση των εργαζομένων αλλά και κατά την παραμονή τους στον χώρο της εργασίας» τόνισε.

Ο ίδιος έκανε γνωστό πως δεν ήταν ο σκοπός της επίσκεψης να τεθούν καινούρια μέτρα και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει πανικός ενώ έκανε γνωστό πως αν υπάρξουν κάποια νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά τα κρούσματα, θα επανεξεταστεί η κατάσταση.

 

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK