10:11 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1126)
0 02
Βρείτε μας

Μετά από πολλές ημέρες τα Χανιά κατέγραψαν κρούσματα κορονοϊού, ενώ οι τέσσερις που διαγνώστηκαν θετικοί δεν είχαν σχέση μεταξύ τους.

Ένα βρέφος 16 μηνών βρίσκεται μεταξύ των τεσσάρων κρουσμάτων που καταγράφηκαν στα Χανιά μετά από αρκετές ημέρες χωρίς κάποια νέα εμφάνιση κρούσματος

Εκτός από το βρέφος, θετικοί βρέθηκαν μια γυναίκα 50 ετών και δύο άνδρες, 35 και 75 ετών, ενώ οι τέσσερις δεν είχαν κάποια σχέση μεταξύ τους.

Τα κρούσματα έχουν απομονωθεί στα σπίτια τους, ενώ και το οικογενειακό τους περιβάλλον έχει ενημερωθεί για τη στάση που πρέπει να τηρήσει.

Η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή, αλλά βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση και αν χρειαστεί θα μεταφερθούν άμεσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον Υποδιοικητή του Νοσκομείου Χανίων, Μανώλη Μπολώτη, που επικαλείται το zarpanews, «το γεγονός ότι είχαμε τέσσερα μαζεμένα κρούσματα, είναι κάτι που μπορεί να προκληθεί σχετικά εύκολα ακόμα και με τα έκτακτα μέτρα σε ισχύ, καθώς οι πολίτες μετακινούνται ελεύθερα σε όλη τη χώρα και μπορούν να μεταφέρουν τον ιό από περιοχή σε περιοχή».
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1126)
Tags:
κρούσματα, Χανιά, βρέφος, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK