20:48 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (891)
0 01
Βρείτε μας

Μόλις έντεκα κρούσματα βγήκαν θετικά από τα συνολικά 735 rapid tests που διενεργήθηκαν σήμερα στην περιοχή της Πέλλας από τον ΕΟΔΥ.

Συνολικά έντεκα θετικά κρούσματα προέκυψαν από το σύνολο των 735 rapid tests, που έγιναν σήμερα Σάββατο στην Πέλλα.

Τα τεστ διεξήγαγαν 18 κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, «στους δήμους Αλμωπίας, Σκύδρας, Κρύας Βρύσης και Έδεσσας έχουν πραγματοποιηθεί 735 rapid test εκ των οποίων τα 11 ήταν θετικά», ενώ «οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με στόχο να εντοπιστεί έγκαιρα και να περιοριστεί πιθανή διασπορά του ιού στην κοινότητα».

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ μετέβησαν για τεστ και ιχνηλάτηση των επαφών των 114 κρουσμάτων που εντοπίστηκαν σε εταιρεία κονσερβοποιίας στο Μαυροβούνι Σκύδρας.

Το παραπάνω αποφασίστηκε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, στην Έδεσσα, παρουσία του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, της διευθύντριας επιδημιολογικής επιτήρησης του ΕΟΔΥ Φλώρας Κοντοπίδου, του αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή, των δημάρχων της περιοχής, περιφερειακών συμβούλων και εκπροσώπων της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (891)
Tags:
κρούσματα, Πέλλα, κορονοϊός, τεστ, έλεγχοι, ΕΟΔΥ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK