18:09 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αρνητικό στον κορονοϊό είναι το βρέφος που γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στην Κρήτη από μητέρα που ήταν θετική στον ιό.

Αρνητικά είναι όλα τα τεστ που έγιναν στο νεογέννητο στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου από μητέρα θετική στην COVID-19. 

Η 40χρονη παρέμεινε στην ειδική κλινική του νοσοκομείου για τρεις βδομάδες απομονωμένη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, προκειμένου να μην επιβαρύνει την υγεία και του μωρού.

Η μητέρα από το Μάλια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι το Σάββατο. Αμέσως μετά τη γέννα το βρέφος μεταφέρθηκε στη μονάδα Νεογνών του ΠΑΓΝΗ όπου και υποβλήθηκε σε τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε εκτεθεί στον ιό.

Η μητέρα που είναι ακόμη θετική στον κορονοϊό παρέμεινε δύο μέρες στην κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και την Κυριακή πήρε εξιτήριο για το σπίτι της. Η μητέρα δεν θα έρθει σε επαφή με το μωρό μέχρι να βγουν αρνητικά όλα τα τεστ.

Για μια μεγάλη νίκη κατά του κορονοϊού κάνει λόγο η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη αποδίδοντας τα εύσημα στη Διοίκηση του Νοσοκομείου, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που με παραδειγματικό τρόπο κατάφεραν να φέρουν εις πέρας αυτή τη γέννα ακολουθώντας όλα τα σύγχρονα πρωτόκολλα για να προστατέψουν το μωρό, τη μητέρα αλλά και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που ήρθαν σε επαφή μαζί της.

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK