17:58 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στη σύλληψη ενός μετανάστη που έγλυψε συσκευασία τροφής και την τοποθέτησε πίσω στο ράφι, σε σούπερ μάρκετ της Σάμου και ενός άλλου που γελούσε, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κατήγγειλε πως ένας μετανάστης σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγλυψε τη συσκευασία ενός τροφίμου σε σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια, το έβαλε πάλι πίσω στη θέση του, ενώ ακόμη ένας άλλος γελούσε.

Για το βίντεο σε κατάστημα της Σάμου που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό τύπο ( όπου...

Δημοσιεύτηκε από Georgios Stantzos στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020
Σύμφωνα με τον δήμαρχο, στο βίντεο «εμφανίζεται (ένας μετανάστης να γλείφει προκλητικά γελώντας συσκευασία τροφής και ο άλλος να βιντεοσκοπεί επίσης γελώντας) η Αστυνομία έπραξε με αμεσότητα το καθήκον της, έχουν συλληφθεί και έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη».

Επίσης, όπως αναφέρει ο ίδιος: «τέτοιου είδους αντικοινωνική συμπεριφορά -εν μέσω πανδημίας- πρέπει να τιμωρείται από όπου και αν προέρχεται» ενώ ευχαρίστησε και την Ελληνική Αστυνομία για την άμεση κινητοποίησή της.

Tags:
αστυνομικοί, αστυνομία, δήμαρχος, σύλληψη, συσκευασίες, Σούπερ μάρκετ, τροφή, φαγητό, γιαούρτι, πρόσφυγας, πρόσφυγες, μετανάστης, μετανάστες, Σάμος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK