20:33 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1031)
0 01
Βρείτε μας

Αναστέλλεται η δυνατότητα εισόδου και εξόδου με εξαίρεση το προσωπικό, το οποίο με μέριμνα της διοίκησης θα εναλλάσσεται και θα μετακινείται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Σε καραντίνα τέθηκε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων στα Ιωάννινα με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κάνει λόγο για επιβεβαιωμένο υψηλό επιδημιολογικό φορτίο στο κέντρο φροντίδας.

«Σε συνεννόηση με τα στελέχη του ΕΟΔΥ που διενεργούν επιτόπιους ελέγχους, το εν λόγω κέντρο φροντίδας τίθεται σε καθεστώς περιοριστικών μέτρων για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19» αναφέρεται.

Συγκεκριμένα:

  • Αναστέλλεται η δυνατότητα εισόδου και εξόδου στο ανωτέρω κέντρο φροντίδας, εξαιρουμένου του προσωπικού, το οποίο με μέριμνα της διοίκησης θα εναλλάσσεται και θα μετακινείται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
  • Η τροφοδοσία και η παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα κ.ά.), στο ανωτέρω κέντρο φροντίδας θα γίνεται από τους προμηθευτές, χωρίς δυνατότητα εισόδου τους σε αυτό, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.
  • Η Ελληνική Αστυνομία αναλαμβάνει την επιτήρηση και ανάληψη κάθε αναγκαίας ενέργειας για τη διασφάλιση της εφαρμογής των μέτρων αυτών.

Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν για 10 ημέρες από τις 14 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 έως 24 Οκτωβρίου και ώρα 21:00.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1031)
Tags:
καραντίνα, Νίκος Χαρδαλιάς, Ιωάννινα, γηροκομείο, κρούσματα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK