05:32 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια καλύτερη ζωή, η οποία έδειξε το πιο σκληρό πρόσωπό της σε ένα αγοράκι από τα πρώτα χρόνια του, είναι έτοιμο να προσφέρει σε έναν 2χρονο το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μια ιστορία βγαλμένη από τις πιο απάνθρωπες πτυχές της ζωής, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, προκαλώντας συγκίνηση.

Μιλώντας στον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό CRETA, ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε πως πριν από μικρό χρονικό διάστημα, ο οργανισμός ενημερώθηκε για ένα 2χρονο αγοράκι που πάσχει μάλιστα από καρκίνο, το οποίο είχε εγκαταλειφθεί από τη μητέρα του και επιβίωνε υπό άθλιες συνθήκες.

«Αν δεν πέθαινε από καρκίνο, θα πέθαινε σίγουρα από την παραμέληση και τον τρόπο που ζούσε» σχολίασε χαρακτηριστικά για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο σπίτι όπου βρέθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μετά από παρέμβαση του Αρείου Πάγου, το 2χρονο αγοράκι βρίσκεται πλέον κάτω από τα φτερά της οργάνωσης, η οποία έχει κινήσει ήδη όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου ο μικρούλης να υποβληθεί στην κατάλληλη θεραπεία.

Όπως άλλωστε ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος, το αγοράκι «δεν έχει γονείς, ή άλλους συγγενείς, η μοναδική οικογένειά του είναι το Χαμόγελο», οι άνθρωποι του οποίου στέκονται δίπλα του από την πρώτη στιγμή στην άνιση μάχη που έχει κληθεί να δώσει σε μια τόσο τρυφερή ηλικία.

Σημειώνεται ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» έκλεισε τη Δευτέρα (10/11) 25 χρόνια προσφοράς σε παιδιά.

«Αυτό που προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια στο Χαμόγελο είναι να κρατήσουμε τον χαρακτήρα του ημερολογίου του Αντρέα (σ.σ. του γιου του, ο θάνατος του οποίου αποτέλεσε την αφορμή για τη "γέννηση" του "Χαμόγελου")» κατέληξε ο κ. Γιαννόπουλος.

Tags:
εγκατάλειψη, καρκίνος, αγόρι, Χαμόγελο του Παιδιού, Κρήτη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK