21:10 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (453)
0 10
Βρείτε μας

Από το κυκλοφοριακό χάος λίγο πριν από την επιβολή του lockdown, στην απόλυτη ερημιά λίγες ώρες αργότερα.

Οι Αθηναίοι αποφάσισαν να το ρίξουν… έξω την τελευταία ημέρα «ελευθερίας» τους πριν από την επιβολή του δεύτερου lockdown, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Οι περισσότεροι έκαναν μάλιστα λόγο για πρωτοφανείς εικόνες που θύμιζαν παραμονή Χριστουγέννων και ακόμα… χειρότερα!

Οι δρόμοι γέμισαν ασφυκτικά, με τα αυτοκίνητα να δημιουργούν ουρές χιλιομέτρων, δοκιμάζοντας τις αντοχές των πολιτών, οι οποίοι ως γνήσιοι Έλληνες βγήκαν για τα ψώνια (και όχι μόνο) της τελευταίας –κυριολεκτικά– στιγμής.

Παράλληλα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αποφάσισαν να περάσουν την καραντίνα εκτός Αθήνας, εγκαταλείποντάς την στο παρά πέντε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή.

Όπως και να έχει, η ψυχολογική κυρίως ανάγκη των Αθηναίων να αισθανθούν… ανέμελοι και ελεύθεροι πριν υποβληθούν ξανά στο μαρτύριο των sms για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού, αποδείχθηκε ανυπέρβλητη μπροστά στην ταλαιπωρία.

Το παρακάτω βίντεο απαθανατίζει με εντυπωσιακό τρόπο από ψηλά το ιστορικό μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας, οι οποίοι βάφτηκαν... κόκκινο στο google maps από την κίνηση, αλλά και την αντίθεση όταν λίγες ώρες αργότερα, ερήμωσαν.

 

Θέμα:
Lockdown (453)
Tags:
μποτιλιάρισμα, κίνηση, Αθήνα, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK