09:37 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Από
0 25
Βρείτε μας

Η πορεία, μετά τις προσαγωγές στο Πολυτεχνείο, ολοκληρώθηκε χωρίς παρατράγουδα.

Πορεία στα Εξάρχεια πραγματοποίησαν, το απόγευμα της Παρασκευής (13/11), άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία, μετά τις προσαγωγές στο Πολυτεχνείο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, στον χώρο του Πολυτεχνείου είχαν εισέλθει δυνάμεις των ΜΑΤ, καθώς είχαν συγκεντρωθεί από χτες δεκάδες άτομα με στόχο, όπως υποστήριξαν, να κρατήσουν ανοιχτό το Πολυτεχνείο για τις εκδηλώσεις μνήμης με αφορμή την επέτειο της 17 Νοεμβρίου.

Οι αστυνομικοί καθήλωσαν τους συγκεντρωμένους στο έδαφος και προχώρησαν στην προσαγωγή τους, οδηγώντας τους σε κλούβα που βρισκόταν στο σημείο.

Λίγο αργότερα, μερίδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί στην Πλατεία των Εξαρχείων, πραγματοποίησε πορεία κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα. Η πορεία κύλισε χωρίς ένταση και επεισόδια, ενώ το μόνο «παρατράγουδο» που παρατηρήθηκε ήταν οι φωτιές σε κάδους.

Πορεία στα Εξάρχεια
© Sputnik
Πορεία στα Εξάρχεια

Την πορεία παρακολούθησαν πάντως διακριτικά δυνάμεις των ΜΑΤ που έφθασαν στο σημείο, πλαισιωμένες από μία «αύρα», το ειδικό όχημα της αστυνομίας για καταστολή, χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν.

Πορεία στα Εξάρχεια
© Sputnik
Πορεία στα Εξάρχεια

Νέες προσαγωγές 

Μετά το τέλος ωστόσο της πορείας, η αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση στην Πλατεία των Εξαρχείων, προχωρώντας σε 13 προσαγωγές.

Προσαγωγές στα Εξάρχεια
© Sputnik
Προσαγωγές στα Εξάρχεια

 

 

Tags:
επεισόδια, Πολυτεχνείο, Εξάρχεια, πορεία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK