02:02 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1742)
0 0 0
Βρείτε μας

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ βρέθηκαν σε Ξάνθη, Δράμα, Λάρισα, Άνδρο, Ρόδο και Αερόπολη, πραγματοποιώντας τεστ για κορονοϊό.

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) πραγματοποίησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ).

Οι έλεγχοι έγιναν σε Ξάνθη, Δράμα, Λάρισα, Άνδρο, Ρόδο και Αερόπολη, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Ξάνθη

Οι έλεγχοι drive through έγιναν την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ, πλησίον της Γέφυρας του Κοσύνθου.

Συνολικά, έγιναν 215 έλεγχοι και βρέθηκαν 16 θετικά (7,44%). Πρόκειται για 7 άνδρες και 9 γυναίκες, με διάμεση ηλικία τα 39 έτη.

  • Δράμα

Οι ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν drive through δειγματοληπτικό έλεγχο στο πάρκο Κομνηνών στη Δράμα, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 20 έλεγχοι και βρέθηκαν 4 κρούσματα, 3 άνδρες και 1 γυναίκα,  με διάμεση ηλικία τα 51 έτη.

  • Λάρισα

Δειγματοληπτικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε στη Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας από κλιμάκια των Κινητών Ομάδων του ΕΟΔΥ. Σε σύνολο 595 ελέγχων εντοπίστηκαν 34 κρούσματα (5,7%). Πρόκειται για 14 άνδρες και 20 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 40 έτη.

  • Άνδρος

Έγινε drive through έλεγχος από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Λιμάνι Γαυρίου της Άνδρου, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου. Εξετάστηκαν 59 πολίτες, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

  • Ρόδος

Στις 12 και 13 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο 5ο χλμ Ρόδου-Λίνδου, στο χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος και στην oδό Αγίων Αποστόλων έξω από το Γ.Ν. Ρόδου. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 56 έλεγχοι τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

  • Αρεόπολη, Λακωνία

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι drive through έγιναν την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, στην Αρεόπολη και την Επαρχιακή Οδό Αρεόπολης-Γερολιμένα. Συνολικά τις δύο ημέρες διενεργήθηκαν 122 rapid test, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1742)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, ΕΟΔΥ, rapid test
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK