23:06 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1785)
0 01
Βρείτε μας

Θετικές στον κορονοϊό φέρονται να βρέθηκαν εννέα μοναχές της Μονής Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Βερίνου, στο Αίγιο. Τη Μονή είχαν επισκεφθεί ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Ιερώνυμος και ο πρώην Μητροπολίτης, Αμβρόσιος.

Θετικές στον κορονοϊό φέρονται να βρέθηκαν εννέα μοναχές της Μονής Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Βερίνου, στο Αίγιο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για την επιστροφή της εικόνας της Παναγίας Τρυπητής, είχαν επισκεφθεί τη Μονή ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Ιερώνυμος και ο πρώην Μητροπολίτης, Αμβρόσιος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, ωστόσο έφυγε οικειοθελώς από το νοσοκομείο.

Οι μοναχές εμφάνισαν συμπτώματα, με αποτέλεσμα να κάνουν το τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο βγήκε θετικό.

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων είχε βρεθεί θετικός στην COVID-19, με τους γιατρούς του νοσοκομείου του Ρίου να του συνιστούν να παραμείνει για νοσηλεία, λόγω ηλικίας και προβλημάτων υγείας, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπέγραψε χαρτί οικειοθελούς αποχώρησης και αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι πληροφορίες ήθελαν και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να τεθεί σε καραντίνα όπως και η Ιερά Σύνοδος, ωστόσο, μιλώντας στο Sputnik, εκκλησιαστικές πηγές το διέψευσαν κατηγορηματικά.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1785)
Tags:
Ιερώνυμος, Αμβρόσιος, κορονοϊός, Αίγιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK