23:26 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η Συντονιστική Επιτροπή της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης για τον κορονοϊό έχει διαπιστώσει μια τάση σταθεροποίησης των κρουσμάτων στην περιοχή.

Σταθεροποιητική φαίνεται πως είναι η τάση στα κρούσματα κορονοϊού στην Κοζάνη, όπως προέκυψε από τη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Περιφερειακής Ενότητας της περιοχής για την πανδημία. 

Η καμπύλη των κρουσμάτων τον τελευταίο μήνα παρουσιάζει φθίνουσα πορεία με μέση τιμή τα 19 κρούσματα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στις 30 ημέρες εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων, έγιναν από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης, από το τμήμα Εμπορίου 304 έλεγχοι και από το τμήμα Αδειών Ανάπτυξης και Ενέργειας 45 έλεγχοι κατά τους οποίους διαπιστώθηκαν 6 παραβάσεις και επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Ακόμη πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο ελέγχου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας 180 έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εννιά σε σχολικές μονάδες, έξι σε παιδικούς - βρεφονηπιακούς σταθμούς, πέντε έλεγχοι σε λαϊκές αγορές, δύο σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, τέσσερις έλεγχοι σε υγειονομικές μονάδες και οκτώ σε δημόσιες υπηρεσίες.

Από αυτούς τους ελέγχους διαπιστώθηκαν τρεις παραβάσεις κι επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης έγιναν 40.052 έλεγχοι και διαπιστώθηκαν 361 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και 152 παραβάσεις για μη τήρηση των μέτρων περιορισμού κινήσεων.

Tags:
πανδημία, κορονοϊός, κρούσμα, κρούσματα, Κοζάνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK