14:03 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το εργοστάσιο Μπράτη στο Βαρθολομιό είναι κλειστό εδώ και 20 μήνες και οι διαρρήκτες δρούσαν επί μία εβδομάδα ανενόχλητοι.

Επί μία εβδομάδα συμμορία Ρομά λεηλατούσε το εκτός λειτουργίας εργοστάσιο κεντημάτων-ενδυμάτων «Μπράτη Χρυσούλα-Χούνoς Διονύσιος» στο Βαρθολομιό αφαιρώντας μηχανολογικό εξοπλισμό, επώνυμα ενδύματα και κεντήματα αξίας τουλάχιστον 500.000 ευρώ. 

Το πρωί του Σαββάτου περαστικός παρατήρησε ότι υπάρχει κινητικότητα στο κλειστό εδώ και 20 μήνες εργοστάσιο και ενημέρωσε την οικογένεια η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε την Αστυνομία.

«Ο άνθρωπος είδε 8-9 άτομα να μεταφέρουν κούτες στο πίσω μέρος του εργοστασίου και να τις τοποθετούν σε μεγάλα αυτοκίνητα» δήλωσε ο Άγγελος Μπράτης δημιουργός του εργοστασίου, σύμφωνα με το patrisnews.gr.

Οι ληστές διάλεγαν κεντήματα, διέλυαν εξαρτήματα από μηχανήματα και αυτοκίνητα, μετέφεραν σε φορτηγά κομπρεσέρ αέρος και ό,τι άλλο αντικείμενο είχε αξία. Αφαίρεσαν επίσης πίνακες και κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας Μπράτη, τα οποία μεταφέρθηκαν στο εργοστάσιο λόγω σεισμού.

Tags:
Ηλεία, ληστές, διαρρήκτης, ληστεία, εργοστάσιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK