11:08 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2520)
0 02
Βρείτε μας

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο Δράμας λόγω της υπερφόρτωσης του συστήματος υγείας από την έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού στην περιοχή.

Αρκετά δύσκολη είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο της Δράμας εν μέσω έξαρσης κρουσμάτων κορονοϊού στην περιοχή. Στο πλαίσιο αυτό, μεταβαίνει ομάδα ιατρών από τη Θεσσαλονίκη σπεύδοντας σε βοήθεια σύμφωνα με το MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, ομάδα γιατρών με επικεφαλής τον διευθυντή της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων του «ΑΧΕΠΑ», Παναγιώτη Κολλάρα, φεύγει για τη Δράμα με σκοπό να βοηθήσει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου της πόλης.

Στην περιοχή τα κρούσματα είναι σε έξαρση ενώ και στο υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου Δράμας οι μολύνσεις είναι πολλές. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι εναπομείναντες γιατροί να μην μπορούν να καλύψουν το σύνολο των ασθενών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την ίδια ώρα στο ΑΧΕΠΑ ολοκληρώθηκε η εφημερία με 75 νέες εισαγωγές ασθενών που μολύνθηκαν από τον ιό ενώ έχουν εντοπιστεί 30 ύποπτα κρούσματα, ορισμένα εκ των οποίων θα εισαχθούν και αυτά στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2520)
Tags:
ασθενείς, νοσηλευτές, γιατροί, ΕΟΔΥ, κρούσματα, κρούσμα, COVID-19, κορονοϊός, Δράμα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK