16:21 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2463)
0 03
Βρείτε μας

Δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα για τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης.

Δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα ώστε να αποτραπούν εικόνες συνωστισμού κατά τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης.

Η κυβέρνηση έχει καλέσει τους πολίτες να γιορτάσουν κατά μόνας και να μην κάνουν επισκέψεις σε σπίτια. Χθες, μάλιστα, ταξίδεψε στην περιοχή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Ο κάθε Αχαιός έχει ένα καθήκον αυτοπροστασίας και μια ευθύνη προστασίας. Να μην αρρωστήσει ο ίδιος και να μην αρρωστήσει άλλους. Δηλαδή να φοράει μάσκα και να μείνει σπίτι», είπε ο υπουργός.

Υπό αστυνομικό «κλοιό» ο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα
© Φωτογραφία : tempo24.news
Υπό αστυνομικό «κλοιό» ο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα

Το τοπικό μέσο ενημέρωσης tempo24.gr, αναφέρει η πως η ΕΛΑΣ έχει καταρτίσει ειδικό σχέδιο για τον εορτασμό και η παρουσία της αστυνομίας γύρω από τον ναό είναι έντονη.

Επίσης, έλεγχοι αναμένονται και στο κέντρο, προκειμένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις από σπίτια σε σπίτια.

Η λειτουργία στον ιερό ναό έγινε το πρωί χωρίς την παρουσία πιστών, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ στην εκκλησία προσέρχονται ορισμένοι πιστοί, οι οποίοι, όμως, φορούν τις μάσκες τους και τηρούν αποστάσεις.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2463)
Tags:
ΕΛΑΣ, αστυνομία, Μέτρα, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Πάτρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK