18:40 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2456)
0 21
Βρείτε μας

Οι δέκα νοσηλεύτριες από την Κρήτη, εξειδικευμένες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, μετέβησαν εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας τις οικογένειες και τα σπίτια τους για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους στη δύσκολη μάχη κατά του κορονοϊού.

Από σήμερα ξεκίνησε η σταδιακή επιστροφή των δέκα νοσηλευτριών από την Κρήτη που εθελοντικά ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να συνδράμουν τους συναδέλφους τους στη δύσκολη μάχη κατά του κορονοϊού

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι πρώτες δύο από τις εθελόντριες, έχοντας συμπληρώσει τις προκαθορισμένες ημέρες παραμονής τους στη συμπρωτεύουσα, επέστρεψαν, ενώ τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί σταδιακά η επιστροφή και των υπολοίπων.

Υπενθυμίζεται πως οι δέκα νοσηλεύτριες, εξειδικευμένες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, μετέβησαν εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας τις οικογένειες και τα σπίτια τους για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους που αντιμετωπίζουν μια πρωτοφανή κατάσταση στα νοσοκομεία της πόλης όπου οι ασθενείς με COVID-19 συρρέουν κατά κύματα.

Το παράδειγμά τους ακολούθησαν κι άλλοι συνάδελφοί τους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να αποσυμπιέσουν τα νοσοκομεία αναφοράς από τον τεράστιο φόρτο.

 

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2456)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, νοσηλεύτρια, ΜΕΘ, Θεσσαλονίκη, Κρήτη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK