01:05 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Πολλά είναι τα προβλήματα που καταγράφονται σε περιοχές της Ηπείρου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Πολλά είναι τα προβλήματα που καταγράφονται σε περιοχές της Ηπείρου λόγω της κακοκαιρίας. Τα Θεοδώριανα και οι Μελισσουργοί, χαρακτηριστικά, επλήγησαν από ανεμοστρόβιλο, ο οποίος προκάλεσε υλικές ζημιές σε πολλά σπίτια.

Συγκεκριμένα, ο ανεμοστρόβιλος σάρωσε τα Θεοδώριανα, ένα ορεινό χωριό της Άρτας, το απόγευμα της Δευτέρας με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε δεκάδες σπίτια, αναφέρει το epiruspost.gr. Ορισμένα εξ αυτών, μάλιστα, έχουν μείνει χωρίς στέγη, καθώς παρασύρθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους.

Σήμερα αναμένεται να φανεί το πλήρες μέγεθος της καταστροφής στο χωριό όπου διαμένουν συνολικά 15 άτομα, αλλά υπάρχουν πολλαπλάσια σπίτια.

Σοβαρά ήταν τα προβλήματα που προκλήθηκαν και στους Μελισσουργούς, όπου παρασύρθηκαν κεραμίδια από στέγες και μπαλκόνια ενώ έπεσαν κι αρκετά δένδρα.

Εντός της ημέρας αναμένεται να φτάσει στην περιοχή κλιμάκιο της Περιφέρειας για την καταγραφή των ζημιών.

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Πολλά, όμως, είναι και τα προβλήματα που καταγράφονται στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, καθώς σημειώθηκαν πτώσεις δένδρων.

Σοβαρές ζημιές έχουν προκληθεί στον επαρχιακό δρόμο προς την Πέτρα Ζαγορίου, με τον δρόμο να έχει «κοπεί» στα δύο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Η κυκλοφορία, σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, είναι αδύνατη.

Σοβαρές ζημιές στον δρόμο στην Πέτρα Ζαγορίου
© Φωτογραφία : epiruspost.gr
Σοβαρές ζημιές στον δρόμο στην Πέτρα Ζαγορίου

Λόγω την θυελλωδών ανέμων παρασύρθηκε και ντελαπάρισε μία νταλίκα κοντά στη γέφυρα Ανηλίου στην Εγνατία Οδό, με αποτέλεσμα να μείνει κλειστό για ώρα το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Το ατύχημα έγινε στις τέσσερις και μισή περίπου το απόγευμα της Δευτέρας και η Πυροσβεστική κατάφερε να βγάλει σώο τον οδηγό από το όχημα.

Tags:
ανεμοστρόβιλος, κυκλοφοριακά προβλήματα, προβλήματα, καιρός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK