10:15 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2506)
0 01
Βρείτε μας

Συναγερμός στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας στη Σπάρτη ύστερα από την επιβεβαίωση κρουσμάτων κορονοϊού μεταξύ υγειονομικών.

Έξι υγειονομικοί του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να κινηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που ορίζονται από τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Άμεσα απολυμάνθηκαν όλοι οι χώροι, ενώ από σήμερα έχει ανασταλεί η λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων και όλων των τακτικών προγραμματισμένων χειρουργείων όλων των ειδικοτήτων, πλην των επειγόντων περιστατικών, για τα οποία θα τηρούνται αυστηρά μέτρα.

Όπως δήλωσε η διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Εύη Παπαγεωργίου και μεταφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης gargalianoionline.gr: «Η ασφάλεια των ασθενών, του προσωπικού και των συμπολιτών μας επιβάλει την αυστηρή τήρηση των μέτρων από όλους μας. Για το λόγο αυτό ζητούμε από τους συμπολίτες μας να προσέρχονται στον φορέα, μόνον εφόσον  είναι αναγκαίο και κυρίως να  προσαρμόζονται και να ακολουθούν τις  υποδείξεις του Νοσοκομείου όσο βρίσκονται εντός της δομής μας».

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2506)
Tags:
κορονοϊός, κρούσματα, κρούσμα, νοσοκομείο, Σπάρτη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK