04:26 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, καθώς ήδη εκδηλώνονται πλημμυρικά φαινόμενα στον ποταμό Στρυμόνα εντός βουλγαρικού εδάφους.

Ο ποταμός Στρυμόνας στο βουλγαρικό τμήμα του έχει πλημμυρίσει με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών να τίθενται σε αυξημένη επιφυλακή.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο Facebook από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, υπάρχει ενημέρωση από την Πρεσβεία της Ελλάδος στην Σόφια ότι έχουν εκδηλωθεί «πλημμυρικά φαινόμενα εκατέρωθεν της κοίτης του Στρυμόνα, εντός του βουλγαρικού εδάφους, όπου έχουν σπάσει τα υδατοφράγματα σε διάφορες περιοχές και πλημμυρίζουν κατοικημένες περιοχές, αγροτικές εκτάσεις και οδικό δίκτυο».

Σημειώνεται ωστόσο ότι η ανάρτηση καταλήγει κάνοντας λόγο για ελλιπείς πληροφορίες από την  βουλγαρική πλευρά, ωστόσο οι αρμόδιες αρχές της περιοχής έχουν τεθεί σε «αυξημένη επιφυλακή», προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανό ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πρεσβεία της Ελλάδος στην Σόφια, και με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης,...

Δημοσιεύτηκε από Περιφερειακή Ενότητα Σερρών στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021
Tags:
Βουλγαρία, πλημμύρες, πλημμύρα, Σέρρες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK