00:40 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί» για παρακολούθηση μεταβαίνει ο 18χρονος που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του 13χρονου αδελφού του.

Κατόπιν διάταξης της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου διατάχθηκε η εισαγωγή του 18χρονου που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή βία και γενετήσια πράξη μεταξύ αδελφών στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί» ώστε να παρακολουθείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα dimokratiki.gr, στην διάταξη σημειώνεται ότι η διάρκεια παραμονής του νεαρού στο ψυχιατρικό ίδρυμα δεν μπορεί να υπερβεί τους τρεις μήνες. Στο πλαίσιο αυτό, οι θεράποντες ιατροί θα πρέπει να έχουν συντάξει έκθεση για την ψυχιατρική κατάσταση της υγείας του 18χρονου εντός αυτού του διαστήματος.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι τον Φεβρουάριο ο κατηγορούμενος συμπληρώνει ήδη έξι μήνες εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική σωφρονιστικού ιδρύματος έπειτα και από πραγματογνωμοσύνη ψυχιάτρου του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος παρουσία της συνηγόρου του, κ. Στεφανίας Καρακατσάνη, ομολόγησε την αιμομιξία αλλά αρνήθηκε τον βιασμό, ισχυριζόμενος ότι όσα έγιναν με τον 13χρονο αδελφό του έγιναν με τη συναίνεση του τελευταίου. Μάλιστα αρνήθηκε ότι άσκησε βία και ισχυρίστηκε ότι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Tags:
ψυχιατρείο, βιασμός, Ρόδος, Δαφνί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK